Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte vårt nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Eckerö

Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Thin Lizzy gör sommarens enda Sverigespelning på Flustret

Thin Lizzy gör sommarens enda Sverigespelning på Flustret

Konsert Det legendariska hårdrocksbandet Thin Lizzy upprepar förra sommarens utsålda succé när de gör en Sverigeexklusiv spelning på Flustret. Bandet har präglat rockhistorien sedan det bildades 1969 med låtar som Whiskey in the Jar och The Boys Are Back in Town. Originaluppsättningen har inte setts på scen sedan Phil Lynott dog efter ett långt drogmissbruk 1986, men när bandet kliver upp på Flustrets scen får de förstärkning av sångaren Ricky Warwick som efter tre år av turnérande har rutin på repertoaren.


Thin Lizzy, Flustret, onsdag 18 juli, 380 kr


Melodifestivalen 2012

Konsert Tisdagen den 25 oktober 2011 släpps biljetterna till nästa års upplaga av den största, mest folkkära och populära musikfesten som funnits i svensk historia. Melodifestivalen 2012 startar återigen sitt musikaliska tåg genom att dra ut på turné. Kalaset påbörjas i februari 2012 i Växjö och hinner med att stanna till i Göteborg, Leksand, Malmö och Nyköping innan det är dags för det stora, klassiska, pampiga avslutet i Stockholm och Globen.

Läs mer »


Annons

Thåström på UKK

Konsert Under 2011 håll hann sig minst sagt bortom radarn, Joakim Thåström. Med en enda spelning inbokad under året tog han sig stillsamt från Stockholm till öteborg och spelade inför en fanatisk publik under Way Out West i augusti tidigare i år. Med sig hade han ett par nya låtar som premiärspelades, och som nästa år kommer att släppas och ge skelettet till en turné som går land och rike runt mellan februari och april 2012.

Läs mer »


Nina Kinert levererar ren och röd magi på Velvet

Konsert  På lördagen ställer sig Nina Kinert på V-dalas scen med låtar från sin senaste skiva Red Leader Dream. Sedan debuten 2004 har hon hunnit gå från lågmäld singer-songwriter-pop, via samarbeten med Ane Brun och Anna Ternheim till det storslagna rymdepos som utgör Red Leader Dream.

Läs mer »


Looptroop Rockers på Smålands Nation

Namnet är någorlunda nytt, en gammal medlem har hittat hem och de senaste åre har tagit gruppens kärna till USA för första gången för en nationell turné och ett besök på SXSW i Austin. Looptroop Rockers är under 2011 tillbaka med ett nytt album, med Cosmic tillbaka, och med det en massiva Skandinavisk turné. "Professional Dreamers Tour" tar under våren Looptroop Rockers till Uppsala.

Läs mer »


Moneybrother kommer till Uppsala

Konsert Anders Wendin må ha växt upp från ängslig debutant på punkfestivaler på Riddarholmen till rockstjärna på Sveriges största scener, släppt skivor var och vartannat år på svenska och engelska och turnerat landet runt otaliga gånger men han har aldrig slutat vara relevant, aldrig blivit tråkig. I höst besöker han Uppsala. Så boka biljetter, för den 21 oktober är han här!


14 oktober - Göteborg, Trädgår'n 
15 oktober - Malmö, KB 
20 oktober - Nyköping, Culturum 
21 oktober - Uppsala, Katalin 
22 oktober - Gävle, Spegeln 
23 oktober - Västerås, Sigurdsgatan 25 
28 oktober - Umeå, Sagateatern 
31 oktober - Stockholm, Södra Teatern


 | Katalin | 250:- + serviceavgift | Biljetter 


Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Annons

WhatsupMalmö.se

Övrigt

RSS
 

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS WhatsupUppsala på Twitter WhatsupUppsala på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi